New Topic

No PO or MO Files in StartUp Pro

Home › Forum › Help › No PO or MO Files in StartUp Pro

This topic contains 17 replies, has 3 voices, and was last updated by  StartupWP 3 years, 8 months ago.

Viewing 18 posts - 1 through 18 (of 18 total)
  • Author
    Posts
  • #355

    accurate
    Member

    Hi:

    I just purchase, downloaded and installed your StartUp Pro theme. I am putting together a site that is going to be in Spanish. In the past I have purchased site that come with a basic language file that you can translate using Poedit.

    The problem is that the languages file is empty in your theme. So I have nothing to translate. Could you please tell me where I can get this file.

    Thank You.

    #358

    StartupWP
    Support

    Please see:

    https://startupwp.com/topic/translating-your-theme-to-your-language/

    The theme files themselves are fully translation-ready, however we have not yet prepared any language files, though this is definitely high on our list improvements:

    https://startupwp.com/topic/planned-features/

    We’ll look into at least getting the base translation files ready over the next few days.

    #361

    StartupWP
    Support

    We’ve prepared the .pot file which you can download from here:

    https://startupwp.com/downloads/startuppro.pot

    We’re also looking into setting up a translation project that will allow collaboration in the preparation of language files.

    #366

    StartupWP
    Support

    You can now join the project if you’re interested:

    https://startupwp.com/topic/how-to-join/

    #413

    StartupWP
    Support

    The Spanish .po and .mo files have now been added.

    #415

    accurate
    Member

    Where can I download the Spanish .po & .mo files? I’ve looked everywhere and I can’t find them.

    #417

    StartupWP
    Support

    You simply need to update your theme. Check under Dashboard > Updates in your WP admin.

    #418

    accurate
    Member

    Thank You. I did that.

     

    However, is there any place where I could download a fresh copy as it exists today?

    #419

    accurate
    Member

    By the way, I upgraded to version 1.05 and the “languages” folder is still empty (no po or mo file).  Please advise.

    #420

    arjan
    Member

    Hi Accurate,

    Version 1.07 is already available. Can you try to update to version 1.07 and see if the issue is still there?

    #422

    accurate
    Member

    Now it’s working correctly. Still, is there a place where I can download a clean copy of version 1.07 as if I had purchased it today?

    #423

    accurate
    Member

    One additional small thing. I find the leading on the post titles to be a little too close for my taste. Could you please tell me exactly where in the CSS file I can increase it?

     

    Thank You.

    #424

    arjan
    Member

    If you have the URL from the receipt you can download the “fresh” copy from there. Your receipt URL should look something like: http://app.sellwire.net/r/123456789

    #425

    accurate
    Member

    I do have my receipt (thou it’s a lot longer than your example) but it doesn’t work. I get an error message that says “invalid receipt”. Also, I’m still trying to figure out how to increase the leading (line spacing) on my post titles. Any ideas?

    #426

    arjan
    Member

    Sorry, I cannot help you with that.

    #427

    StartupWP
    Support

    Hi accurate,

    The download link/receipt email has been resent to your sales@ email account (please bookmark this for future reference).

    For page/post titles, try:

    .entry-title {
    line-height: 30px;
    margin-bottom: 15px;
    }

    https://startupwp.com/topic/customizing-your-theme/

    Thank You

    #435

    accurate
    Member

    Already resolved the page/post titles leading issue.  Thank you very much. As for the download link, it’s not that I don’t have, it’s that it won’t work. I can’t figure out why. Maybe it’s expired. I bought the theme on December 30, 2012.

    #438

    StartupWP
    Support

    Just tested and verified that it’s working (in both Firefox and Chrome).

    Please try a different browser. Perhaps your computer’s settings of how to handle zip files is misconfigured?

Viewing 18 posts - 1 through 18 (of 18 total)

You must be logged in to reply to this topic.