New Topic

Nivo Slider not working

Home › Forum › Help › Nivo Slider not working

This topic contains 8 replies, has 3 voices, and was last updated by  StartupWP 1 year, 10 months ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #1573

    secpowercorp
    Member

    I have tried everything on your site https://startupwp.com/topic/setting-up-the-slider/ and I have it exactly as described. I was originally having the issue with [nivoslider slug=”slider”] showing up in the slider position. After following the instructions on the site that disappeared. But the slider is still not showing. I followed the recommendation on the setup page “Universal Slider (create a slider under nivo slider options named slider [from the main menu after activating the required plugin] to set – for best results set slider to and prepare images at 1000px wide [or whatever you have set your max display width to] and 200px or more high – all slides need to be consistent in size) “. I even set it up with only one slide, tried 3 slides all the same size 1000×200. Still nothing. I cant seem to find why this is not working. http://www.secpowercorp.com

    #1574

    secpowercorp
    Member

    By the way I have the pro version. The license provided for the Nivo also doesn’t work.

    #1575

    StartupWP
    Support

    The license warning is a bug, please ignore, should be fixed in a future update.

    As for the slider, with your permission, we’ll just have to get in there and take a look.

    Email sent. Be sure to check your spam folder as well.

    #1586

    I have the Pro version and bought the license from Dev7studios for the NivoSlider as well. I switched to other themes and it works in all of them except in StartupPro. When configured for banner display on the front page I get all pictures displayed one above the other. In posts or pages it is blank. Please advice.

    #1587

    StartupWP
    Support

    @theoldscientist – Often, this means a jQuery or plugin conflict.

    Also, are you using a caching plugin like W3 Total Cache or WP Super Cache and have you tried deactivating all plugins except for Nivo?

    #1588

    I will try that but why does it work in any other theme then. It does not sound logical.

    #1589

    Just deactivated all plugins except Nivo slider and still the same problem. Blank Banner.

    #1592

    StartupWP
    Support

    Although you posted in a topic that sounds similar to the issue you’re having, it actually is not. In fact, no one else has reported the problem you’re reporting. The reason this is important is that it narrows down the troubleshooting to there most likely being a specific issue in your setup and not an issue in WP, the theme or the plugin, although that is still possible.

    Next, we’ll want to check that everything is up-to-date, WordPress, theme and plugins?

    You’ll also want to just double-check the instructions again:

    https://startupwp.com/topic/setting-up-the-slider/

    If it’s still a no go, at that point, it’ll probably be easiest to get your login info privately by email and then investigate directly. If necessary, do we have permission to request info and access by email?

    Thank you.

    #1928

    StartupWP
    Support

    Plugins and license keys updated.

    Just make sure to re-download the full package for access to the update.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.